Wie ben ik?

                     profiel foto Lidewij ten Kate               

 

 GEK OP ADMINISTRATIE!

 

 

 

Ik ben Lidewij ten Kate én gek op administratie en administratieve processen.

Ik verdien geld en tijd voor ondernemers waar ze normaal géén geld en tijd aan willen besteden!!

Ik help ondernemingen weer vooruit door samen met hen naar het administratieproces te kijken en het te verbeteren op kwaliteit, doorlooptijd en in één keer goed. Met mijn certificering in Lean SixSigma gecombineerd met mijn ervaring in administratie, accounting en reporting, heb ik de ultieme mix gevonden om uw bedrijf te helpen.

Als afgestudeerd bedrijfseconoom aan de Universiteit van Tilburg en met een post-master opleiding Maritieme Wetenschappen gecombineerd met ervaring bij familiebedrijven en multinationals in scheepvaart, haven, logistiek en productie, heb ik brede kennis om de ondernemer van dienst te kunnen zijn.

Vanuit Moerdijk werk ik door heel Nederland!

Wordt het tijd om uw administratie  aan te pakken? Neem dan contact op met mij.