Flexprofinance op de beurs Contacta 2013

contactabeursMet Flexprofinance heb ik vorige week op de beurs gestaan. Nee, niet de AEX maar de beurs Contacta 2013 in de Zeelandhallen van Goes. De beurs heeft iets meer dan 23,600 bezoekers getrokken in 3 dagen. Niettemin een groot getal, Europort Maritiem in Ahoy, diezelfde week had het zelfde aantal in 4 dagen, met langere openingsuren.

De voorbereiding op de beurs verliep soepel, alhoewel soms een uitdaging, hoe zet ik een ontwerp voor een banner van 2.00mx0.85m om in een goed drukbestand. Gelukkig had DNS marketing (www.dns-marketing.nl) een oplossing voor me en kon ik de banner bestellen. Vlak van te voren kreeg ik een tip om nog een aandachtstrekker te maken, dit werd een huisje volgestouwd met papier, paperclips en belasting enveloppen. Met een paar flyers en een paar goede verhalen ging ik op weg.

Op de beurs heb ik veel aardige mensen ontmoet en goede gesprekken gevoerd die misschien in te toekomst een gevolg kan geven. Met name het tonen van het bestaan van Flexprofinance was een goede stap en ik stond er met trots. Ik ben op de goede weg. Voor de bezoekers die de weg naar mijn beursstand hadden gevonden, bedankt voor het bezoek.

Op een paar zere benen en vermoeide voeten na is de beurs voor mij een leuke ervaring geweest.

Nu wordt het tijd om te netwerken en verbindingen te leggen met potentiële klanten. Tevens ga ik werken aan het delen van mijn expertise met de wereld. Via nieuwsbrieven en bloggen ga ik verder om te vertellen wat u beter kan doen in uw administratie. Het geeft de burger moed om door te gaan op de ingeslagen weg.

Tot snel,

Lidewij